Powered by Smartsupp
Kategórie
 
 
 
 
 

Zváracie rameno

Blog

Od začiatku pôsobenia na trhu sa snažíme našim zákazníkom vyhovieť v každej požiadavke a aj z tohto dôvodu sme investovali čas a skúsenosti do vývoja vlastného ramena pre zváracie zdroje.

Jedná sa o dôležitého pomocníka v oblasti zvárania, ktorý sa od okamihu prvého použitia stáva neoddeliteľnou súčasťou zváracieho zdroja a vďaka aplikovaným skúsenostiam do vývoja sme vytvorili pomocníka pre každého zvárača.

Momentálne máme k dispozícií ramená pre zváracie zdroje LORCH séria S XT a MicoMIG a však intenzívne pracujeme na rozšírení ponuky pre ďalšie zváracie zdroje iných výrobcov.

Kľúčové vlastnosti a funkcie

Naše rameno zváracieho zdroja umožňuje vykonávať radu funkcií určených na optimalizáciu výkonu zvárania a komfortu obsluhy.

Nastaviteľný dosah: Rameno zváracieho zdroja ponúka možnosť nastaviteľného dosahu, čo umožňuje zváračom umiestniť zvárací horák do optimálnej vzdialenosti od obrobku. Táto flexibilita je nevyhnutná na prispôsobenie sa rôznym veľkostiam a konfiguráciám obrobkov, vďaka čomu odpadne nepraktické umiestňovanie podávača drôtu.

Možnosť otáčania: Rameno zváracieho zdroja má rotačnú funkciu, ktorá umožňuje otáčanie okolo osi. Táto všestrannosť je užitočná najmä pri zváraní veľkých obrobkoch pričom zvárač nepotrebuje hýbať zváracím zdrojom.

Integrovaná správa káblov: Aby sa zabránilo zamotaniu a zabezpečila sa hladká prevádzka, rameno zváracieho zdroja obsahuje integrovaný systém správy káblov na vedenie zváracích káblov a hadíc. To nielen zvyšuje bezpečnosť, ale tiež znižuje prestoje spôsobené údržbou káblov.

Ergonomický dizajn: Ergonómia je kľúčovým faktorom pri konštrukcii nášho ramena zváracieho zdroja s funkciami, ako je nastaviteľná výška a uhol ovládania, aby sa minimalizovala únava operátora a namáhanie počas dlhých zváracích relácií.

Na záver môžeme povedať, že naše rameno zváracieho zdroja je dôležitou súčasťou modernej súpravy zváracích nástrojov, ktoré zváračkám umožňuje dosiahnuť vyššiu úroveň účinnosti, presnosti a všestrannosti pri ich práci.