Powered by Smartsupp
Kategórie
 
 
 
 
 

DEŇ KARIÉRY na Fakulte techniky TUZVO

Blog

Zúčastnili sme sa udalosti Deň kariéry 2023, ktorý sa konal na Technickej Univerzite vo Zvolen Technická Univerzita vo Zvolene nám poskytla možnosť odovzdať cenné informácie študentom o zručnostiach a vedomostiach zo sveta zvárania, ktoré sú na dnešnom trhu práce požadované.

Študenti sa počas teoretickej prednášky aktívne zapojili do výučby zameranej na zváranie. Ponorili sa do tém, ako sú metódy zvárania, techniky a bezpečnostné protokoly, a absorbovali základné znalosti zvárania. Nebolo to však len o teórií. Deň kariéry ponúkol študentom dynamický obrat integráciou teoretického a  praktického učenia.

Vďaka prístupu k najmodernejšiemu zváraciemu simulátoru mali študenti možnosť uplatniť svoje teoretické znalosti v simulovanom prostredí reálneho sveta. Pod vedením inštruktora si zdokonalili svoje zručnosti, precvičili si rôzne zváracie techniky a oboznámili sa so zložitosťou ovládania zváracieho horáka.

Toto spojenie teórie a praxe nielenže prehĺbilo ich pochopenie princípov zvárania, ale tiež vzbudilo dôveru v ich schopnosť pretaviť teóriu do hmatateľných zručností.